Dodge Ram 1500 5.7 V8 QC

Deze Dodge Ram 1500 in potente, luxe uitvoering (5.7 V8, Quad Cab) was origineel behangen met chroom. Het is een Amerikaanse auto, en chroom doet het daar erg goed. Je moet er natuurlijk wel van houden. Aan deze kant van de oceaan zijn we over het algemeen iets minder fan van al die overdaad, vandaar dat we alle chromen accenten op deze auto in een kleur gespoten hebben die mooi contrasteert met de witte body.

 

Antraciet als accentkleur
De grill, de velgen en de side bars, maar ook het logo en de achterlichten hebben we voorzien van een donkergrijze tint, die haast naar zwart neigt. Een paar kleine, chromen accenten hebben we met rust gelaten; het moet immers we een Amerikaan blijven!

Side bars en running boards
Ook hebben we Dodge Ram 1500 voorzien van side bars met een treeplank (running boards). Het ziet er stoer uit, maar ze zijn niet alleen voor de looks. Instappen in zo’n hoge truck gaat een stuk makkelijker met een treeplank. Een ander aandachtspunt bij een truck die erg hoog op zijn poten staat, is dat opspattende stenen en andere rommel vrij spel als ze door de banden worden opgepikt. Deze side bars met running boards zorgen ervoor dat opspattende stenen de zijkant van de truck niet beschadigen.

 

Bekijk de Dodge Ram 1500 57 V8 QC